Leonard is Tekenaar bij Sagro Milieu Advies Zeeland.
Medewerker Afdeling Ruimte Leeftijd: 38

Leonard verzorgt het tekenwerk voor infraprojecten: “Het werk voor de verschillende werkmaatschappijen maakt het afwisselend en leuk. Je spreekt veel verschillende collega’s.” Leonard focust zich met name op de voorbereiding van projecten.

Voor onze machines hebben we GPS besturing. Daarvoor moeten 3D-modellen gemaakt worden: “Als we een weg moeten ontgraven wordt dat digitaal klaargemaakt in een 3D-model. Zodoende weet de machinist hoe en wat.” Leonard kan absoluut zijn ei kwijt in deze functie: “Toen ik de vacature las dacht ik: dit is de baan die ik wil hebben.”

“Toen ik de vacature las dacht ik: dit is de baan die ik wil hebben!” Leonard

Het team
Leonard werkt in een hecht team: “We laten elkaar heel vrij. Daarnaast maken we gebruik van elkaars kennis: we sparren veel. Ik haal er veel voldoening uit wanneer ik een collega kan helpen. We hebben allemaal interesse is wat we doen en dat zie je terug in ons werk.”

Ontwikkeling
Het was in het begin even wennen voor Leonard: “Ik vond de verantwoordelijkheid absoluut een uitdaging. Hierdoor werkte ik erg adhoc. Hierin heb ik stappen gemaakt en dat gaat goed.”

Metingen worden met drones uitgevoerd: “Het is gaaf om die gegevens vervolgens te verwerken in het tekenprogramma. Ik wil de werkprocessen blijven optimaliseren. De data die we verwerken kan nog sneller en beter worden. Dat is mijn grootste uitdaging!”