Leonard is civieltechnisch tekenaar bij Sagro Milieu Advies.
Medewerker Afdeling Ruimte Leeftijd: 43

Leonard Aalewijnse heeft, al sinds dat hij 17 jaar oud is, een uitgebreide carrière in de weg- en waterbouwsector en heeft zijn ervaring opgebouwd bij verschillende aannemingsbedrijven. Na zijn opleiding civiele techniek (Vlissingen), heeft hij zijn vaardigheden verder verfijnd in uitvoerende functies. Uiteindelijk heeft Leonard zijn weg gevonden naar Sagro Milieu Advies, waar hij als civieltechnisch tekenaar een waardevolle aanwinst is binnen ons team.

Werkzaamheden
Leonard is verantwoordelijk voor het tekenwerk van infraprojecten, waarbij hij gebruik maakt van metingen met behulp van drones en programma’s als AutoCAD Civil 3D. Ook maakt Leonard 3D-modellen voor GPS in machines: “Als we een weg moeten ontgraven wordt dat digitaal klaargemaakt in een 3D-model. Zodoende weet de machinist hoe en wat.”

Zijn werk is bijzonder divers en boeiend, aangezien hij samenwerkt met de verschillende werkmaatschappijen en in nauw contact staat met collega’s. Bovendien haalt hij veel voldoening uit het bijstaan van anderen door middel van zijn tekeningen, die altijd een specifiek doel dienen om iets inzichtelijk te maken. “Je speelt een cruciale rol binnen het realiseren van projecten. De tekeningen geven waardevolle inzichten en daarop volgt een advies.”

"De tekeningen geven waardevolle inzichten binnen het realiseren van projecten!" Leonard

Kennis en vaardigheden
“Bij Sagro Milieu Advies kom je terecht in een jong en enthousiast team. Ons team is sterk gericht op het verlenen van advies aan zowel externe als interne klanten, met expertise op gebieden zoals bodemonderzoek en het ontwerpen van buitenruimtes.”

“Voor succes in de branche is technisch inzicht van essentieel belang. Dit omvat kennis van boven- en ondergrondse infrastructuur. Veel van deze specialismen ontwikkel je gedurende de jaren, en daarom vormt ruime werkervaring in veldwerk en betrokkenheid bij diverse projecten een waardevolle troef in de verschillende functies bij SMA. We moedigen groei en ontwikkeling aan en bieden een ondersteunende omgeving om je vaardigheden verder te verfijnen en te verbeteren.”

Samen groeien!
Onlangs hebben we een landmeter aan het team toegevoegd. “Momenteel ben ik bezig met het intern opleiden van deze landmeter, wat niet alleen betrokkenheid bevordert, maar ook op de lange termijn resulteert in een loyale medewerker met een uitgebreide kennis. Deze medewerker zal bovendien breed inzetbaar zijn, aangezien ik hem ook betrek bij het tekenwerk, waardoor zijn vaardigheden zowel in de praktijk als op tekengebied worden ontwikkeld.”

Waarom werken bij Sagro Milieu Advies?
“Aarzel niet om je carrière bij SMA of Sagro te starten. Onze bedrijfscultuur is no-nonsense: we hebben een open-deurbeleid, waarbij collega’s gemakkelijk bij elkaar binnenlopen, en we hanteren korte communicatielijnen en efficiënte overlegstructuren.”

Wil je eerst eens vrijblijvend een gesprek om kennis te maken? Neem dan contact op met Henk Seffelaar!