Bij Sagro werken ruim 250 medewerkers aan hetzelfde resultaat: een betrouwbare aannemer met meerwaarde voor haar klanten, medewerkers en onze omgeving. Sagro is een familiebedrijf waarin alles draait om kwaliteit en mensen. Kwaliteit in de producten en diensten die Sagro levert, maar ook kwaliteit in de wijze waarin wij opereren: doordacht, doortastend en duurzaam.

Van iedereen wordt dezelfde inzet verwacht: of het gaat om een betrouwbare chauffeur die veilig van A naar B rijd, een machinist die met precisie een object sloopt of een enthousiaste projectleider die dagelijks de projectvoortgang bewaakt. Sagro biedt uitdagende en inspirerende banen die je persoonlijke en professionele talenten stimuleert verder te ontplooien.

Van uitdagende functie tot droombaan: ontdek alle carrièremogelijkheden bij Sagro

Wij zijn Sagro

Sagro is een toonaangevende ondernemingsgroep, werkzaam door heel Nederland. Wij bieden opdrachtgevers een breed pakket van activiteiten aan. De kernactiviteiten zijn onder andere infra, milieu en sloop.

Sagro Milieu Advies Zeeland is een raadgevend bureau dat is gespecialiseerd in onderzoek, advies en ontwerp op het gebied van milieu en ruimte. Met ons team van ingenieurs, adviseurs en veldmedewerkers zetten wij ons in voor een duurzame inrichting van onze leefomgeving. Een omgeving waarbinnen wonen, werken en waarden in harmonie samengaan.

Sinds 1928 een begrip op de Nederlandse wegen, zo kunnen wij Kole Transport, zeker noemen. Het bedrijf is één van de grootste in zijn soort in Zuid-Nederland en is onder meer gespecialiseerd in los gestort bulktransport zoals asfalt, zand, grond en aanverwante producten.

Aannemingsbedrijf de Bokx is opgericht in 1926 en behoort daarmee tot een van de oudste en grootste aannemingsbedrijven in de grond-, weg- en waterbouw van Zeeuws-Vlaanderen. Wij zijn gespecialiseerd in projecten zoals kabels leggen, rioleringswerk (aanleg nieuw en renovatie), aanleg van beklede bassins, persleidingen, terrein- en sportveldaanleg, grondwerk en (machinale) bestrating, asfalteringswerken, natuurontwikkeling en (industriële) onderhoudswerken.

Innovarec verzamelt en verwerkt afval op innovatieve wijze. Dit gebeurt op onze verschillende locaties in Zeeland waar afval in ons eigen beheer wordt verwerkt met doel het te kunnen hergebruiken. Zo verwerken wij onder meer bouw- en sloopafval, hout, schoon en vervuilde grond. Wij leveren na be- en verwerking producten als houtsnippers, beton- en menggranulaat, keurcompost en betonwaren van gerecycled beton.

Sagro Bouwmarkt vind je aan de Heinkenszandseweg 22 te ‘s-Heerenhoek. Ons team van vaste medewerkers staat garant voor een professioneel advies op maat. Ook bieden wij een klantgerichte service. Wij zijn gespecialiseerd in alle materialen die nodig zijn tijdens het (ver)bouwen of opknappen van huis of tuin. Zowel particulieren als vakmensen weten onze bouwmarkt te vinden!

Onze ervaren collega's staan bol van de kennis en dragen deze graag aan jou over!

Stage en afstuderen

Sagro is een SBB erkend leerbedrijf en heeft diverse stageplekken en leerbanen beschikbaar. Wij bieden gemotiveerde en enthousiaste studenten volop mogelijkheden bij één van onze werkmaatschappijen. Op deze manier leer je de aannemerij van binnen uit kennen. Je werkt nauw samen met onze professionals op aansprekende projecten of op één van onze kantoren door Zeeland. Bekijk hier de beschikbare stageplekken en leerbanen of neem contact op met afdeling personeelszaken voor de mogelijkheden!

Veel gestelde vragen

Wil jij bij ons komen werken maar heb je nog een vraag? Bekijk hieronder de lijst met veelgestelde vragen. Hopelijk is jouw vraag dan beantwoord. Zo niet, neem dan gerust contact op met onze afdeling personeelszaken.

Hoe solliciteer ik?
Wanneer je een passende vacature hebt gevonden, kun je op de sollicitatiebutton klikken. Deze staat onder de vacature en verwijst je door naar ons sollicitatieproces. Je kunt daar je persoonlijke gegevens achterlaten en zo solliciteren.

Ik zie geen passende vacature, maar wil graag bij Sagro werken. Kan ik een open sollicitatie insturen?
Wanneer jouw vacature niet op onze website staat, nodigen wij je van harte uit een open sollicitatie in te sturen. Hier geef je aan wat jij voor Sagro zou kunnen betekenen.

Hoelang duurt het voordat ik een reactie krijg op mijn sollicitatie?
Jouw sollicitatie komt binnen bij de collega’s van personeelszaken. Zij laten jou zo snel mogelijk weten of je wordt meegenomen in ons sollicitatieproces. Ons streven is om dit in ieder geval binnen twee weken te doen.

Hoe verloopt het sollicitatieproces bij Sagro?
Wanneer jij een sollicitatie hebt ingestuurd, komt deze binnen bij onze afdeling personeelszaken. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail. Wij zullen jouw sollicitatie uitgebreid doornemen en laten jou zo snel mogelijk weten of je wordt meegenomen in het verder sollicitatieproces. Mocht je in de tussentijd vragen voor ons hebben, kun je contact met ons opnemen.

Wat doet Sagro met mijn gegevens?
In onze privacy- en cookieverklaring leggen we uit hoe Sagro met (persoons)gegevens omgaat.