"Als je op zoek bent naar een dynamische en ondersteunende werkomgeving, is Sagro de plek waar je wilt zijn!"
Werkvoorbereider Leeftijd: 23

Jordy de Smit is geboren en getogen in Yerseke en woont hier nog steeds. Sterker nog, hij wil nooit meer weg uit Yerseke! Met een achtergrond in ‘Civiele techniek’ (Scalda, Vlissingen) en een vervolgopleiding in ‘Build Environment’ (Roosendaal), verbreed Jordy de kennis en expertise van ons team. Sinds maart 2023 versterkt hij, met plezier, ons team als een gedreven werkvoorbereider.

Takenpakket
“Ik vervul de rol van werkvoorbereider bij Sagro. Mijn takenpakket omvat het inkopen van materialen voor infra-projecten, het opstellen van financiële termijnen, het opstellen van projectplannen en af en toe een stukje calculatie.”

"Het gevoel van samenwerken, het bijdragen aan de voortgang van projecten, alles binnen het gestelde budget, geeft me veel voldoening!" Jordy

Samenwerken
“Leuk aan mijn werk is het helpen en ondersteunen van onze uitvoerders wanneer zich uitdagingen voordoen. Bijvoorbeeld als er behoefte is aan het snel inkopen van materialen. In dergelijke situaties kan mijn hulp het verschil maken en zorgen dat het team ongehinderd kan doorgaan met het project. Het gevoel van samenwerken, het bijdragen aan de voortgang van projecten, binnen het gestelde budget, geeft me veel voldoening.”

Vaardigheden en eigenschappen
Om succesvol als werkvoorbereider aan de slag te gaan, zijn verschillende vaardigheden en eigenschappen van groot belang. “Je moet precies zijn, administratief sterk en aangevuld met sociale vaardigheden om met leveranciers te communiceren. Wat zeker helpt is dat je de basisbeginselen van AutoCad kent. Deze combinatie van vaardigheden, aangevuld met toewijding en een sterke arbeidsethiek, zal helpen succesvol te zijn als werkvoorbereider!”

“Gewoon doen!”
“Aan degenen die twijfelen om bij Sagro te komen werken, wil ik graag zeggen: “Gewoon doen!” Bij Sagro kom je terecht in een inspirerend team, met veel enthousiaste en jonge collega’s. Hier krijg je de ruimte om je eigen ideeën te delen en uit te werken. Bovendien is Sagro een bedrijf dat echt naar zijn medewerkers luistert, en waar samenwerking en het aandragen van oplossingen centraal staan. Dus als je op zoek bent naar een dynamische en ondersteunende werkomgeving, is Sagro de plek waar je wilt zijn.”