Bij Sagro kennen we lange dienstverbanden. Eén van deze vele voorbeelden, Carlo Faasse, vertelt zijn verhaal.
Filiaalmanager Sagro Bouwmarkt Leeftijd: 29

Bij Sagro kennen we lange dienstverbanden. Zowel op onze kantoren als in de Sagro Bouwmarkt zien we medewerkers die door groeien. Eén van de vele voorbeelden, Carlo Faasse, vertelt zijn verhaal.

Carlo maakte voor het eerst kennis met de Sagro Bouwmarkt tijdens een ‘snuffelstage’ via zijn middelbare school. Tijdens zijn studie tot filiaalmanager (Hoornbeeck College, Goes) startte hij een werken-en-leren traject binnen de bouwmarkt. Nu, bijna 13 jaar later, werkt hij nog steeds met veel plezier in de winkel!

Doorgroeien!
“Mijn loopbaan begon als verkoopmedewerker in de bouwmarkt na het behalen van mijn opleiding. Geleidelijk klom ik op tot assistent-manager, en op 24-jarige leeftijd werd ik benoemd tot filiaalmanager. Naast het uitvoeren van administratieve taken, zoals offertes opstellen en inkoopbeheer, ben ik nog steeds actief betrokken in de winkel. Klanten adviseren, het opruimen van bestellingen, verkopen en aankopen bezorgen met onze bus!”

“Ik vind het mooi om te zien hoe we bij Sagro samenwerken tussen alle verschillende bedrijven." Carlo

Wat zijn voor jou de leuke dingen in het werk?
“Het helpen en adviseren van klanten. En natuurlijk het persoonlijke contact met de klanten: sommigen komen hier al jaren. Altijd goed om even te vragen hoe het thuis gaat. Ook ben ik heel vrij in mijn werk. Soms voelt het alsof we een eigen ‘winkeltje’ hebben. Dit werkt heel fijn.”

Sterk in (samen) werken
“Ik vind het ook mooi om te zien hoe we bij Sagro samenwerken tussen alle verschillende bedrijven. Voor grote transporten kan ik bij Kole Transport terecht en voor tweedehands materialen en producten bij de slopers van Sagro of Sagro Zeeuws Vlaanderen.”

Sagro: veelzijdige werkgever
“In ons team draait het om meer dan alleen de dagelijkse werkzaamheden: vakmanschap begint namelijk met goed advies! We delen niet alleen advies en expertise, maar ook onze passie voor klussen in en om het huis. Als je op zoek bent naar een plek waar je niet alleen kunt groeien in je carrière, maar ook deel kunt uitmaken van een hecht team, dan is Sagro de plek voor jou. Ik kijk uit je te verwelkomen in ons team of ergens anders binnen Sagro!”