Sil is commercieel manager offshore bij Sagro.
Commercieel manager offshore Leeftijd: 30

Werkzaamheden
Naast de traditionele werkzaamheden heeft Sagro sinds kort een sterke focus op decommissioning: het ontmantelen en recyclen van boorplatforms en windmolens. Op het hoofdkantoor in ‘s-Heerenhoek werkt Sil aan tenders voor decommissioning projecten. Daarnaast is hij regelmatig op het haventerrein te vinden waar deze projecten tot uitvoering worden gebracht.

“De combinatie tussen mijn werkzaamheden, de variatie en de verantwoordelijkheid die hierbij komt kijken maakt mijn werk leuk en avontuurlijk. Voorbeelden zijn mijn recente bezoeken aan productieplatformen op zee. In de toekomst komen deze productieplatformen naar ons haventerrein en worden deze ontmanteld. Ik vind het bijzonder dat ik van heel dichtbij de groei van Sagro’s decommissioning activiteiten mag meemaken én hier onderdeel van uitmaak.

Personeelsvereniging
Sil maakt deel uit van het bestuur van de personeelsvereniging: “Zo’n drie keer per jaar organiseren wij activiteiten voor onze leden. Zo hebben we laatst, in een buggy, de Zak van Beveland verkent. Het is erg leuk om op zo’n dag alle collega’s lol met elkaar te zien maken en een drankje te drinken. Wij hebben een vaste, trouwe en actieve ledengroep!”