Nastasha werkt ruim drie jaar op de afdeling Personeelszaken. Ze is zeer betrokken bij de medewerkers van Sagro.
Medewerker Personeelszaken Leeftijd: 32

Op het hoofdkantoor in ‘s-Heerenhoek houdt Nastasha zich onder andere bezig met werving, selectie en neemt zij de rol van verzuimcasemanager op zich. Daarnaast begeleid en ondersteunt ze managers tijdens functioneringsgesprekken: “Ik krijg te maken met diverse mensen met verschillende achtergronden en opleidingsniveaus. Het aanpassingsvermogen wat deze uitdaging vergt maakt mijn werk erg aantrekkelijk.”

Waardering
Als verzuimcasemanager heeft Nastasha te maken met diverse verzuimsituaties: “Verzuim gaat niet alleen over griep of een gebroken been. Het is veel meer dan dat. Wanneer een collega na verzuim weer gezond en met plezier aan de slag kan is mijn doel behaald.”

Afdeling Personeelszaken
Nastasha werkt in een hecht maar nog jong team: “We hebben veel waardering voor elkaar, kunnen alles met elkaar delen en indien nodig ook zeggen, ook privé. We kennen elkaars ontwikkelpunten en krachten en daar maken we handig gebruik van. Zo doen we allemaal waar we goed in zijn.”

Verder ontwikkelen
Als het aan Nastasha ligt is Sagro een werkgever voor de lange termijn: “Ik wil mij graag verder ontwikkelen als ‘buddy’. Vroegtijdig behoeften en mogelijkheden signaleren bij medewerkers en hierop inspelen, zowel op de korte als op de lange termijn. Als ik mijzelf kan blijven ontwikkelen zoals ik dat de afgelopen 3 jaar heb gedaan zie ik een mooie toekomst bij Sagro tegemoet!”