Marleen is jr. accountmanager én omgevingsmanager bij Sagro.
Omgevingsmanager Leeftijd: 30

Sinds november 2019 was Marleen Koster het vaste gezicht op de receptie in ’s-Heerenhoek. Hier heeft Marleen heeft heel wat telefoontjes aangenomen en doorverbonden én bezoekers ontvangen.

Interne overstap
Tegenwoordig is Marleen op een heel andere manier bij Sagro betrokken. Namelijk in de hoedanigheid van jr. accountmanager. Als jr. accountmanager is geen dag hetzelfde en is er veel afwisseling: acquisitie, onderhouden van klantrelaties en het behandelen van interne schades behoren tot haar takenpakket.

"Als ik mijzelf kan blijven ontwikkelen, zie ik een mooie toekomst tegemoet bij Sagro!" Marleen

Omgevingsmanagement
De laatste jaren is de rol van omgevingsmanager tijdens de voorbereiding en uitvoering van (sloop)projecten steeds belangrijker geworden. “We hebben bijvoorbeeld te maken met direct omwonenden, schoolgaande kinderen of een drukke weg.”

Als omgevingsmanager praat Marleen persoonlijk met de omgeving en biedt ze een luisterend oor: “Op deze manier weet je wat er écht leeft bij de bewoners. Door interesse te tonen en bewoners in hun waarde te laten zoeken we samen naar mogelijke oplossingen voor vraagstukken.”

“Mijn taak als omgevingsmanager is ontzettend leerzaam. Vol bewondering volg ik alles: asbestsaneerders in pakken en een kraanmachinist die zo nauwkeurig werkt dat de regenpijpen nog aan het gebouw zitten. Ook de omwonenden zijn onder de indruk van de kunsten die onze collega’s dagelijks vertonen. Ondertussen draag ik met regelmaat mijn stalenneuzen, helm en hesje met trots!”

Persoonlijke ontwikkeling
Als het aan Marleen ligt is Sagro een werkgever voor de lange termijn: “Ik wil mij graag verder ontwikkelen als accountmanager. Nog meer verantwoordelijkheid en afwisseling in mijn takenpakket. Daarnaast zet ik me ook graag in voor een goede onderlinge sfeer tussen het binnen en buitenwerkende personeel. Als ik mijzelf kan blijven ontwikkelen zoals de afgelopen 3 jaar, zie ik een mooie toekomst bij Sagro!”