Drone-, land- en GPS metingen tot civieltechnisch tekenen: afdeling Ruimte kent voor Jordi geen geheimen!
Medewerker afdeling Ruimte Leeftijd: 26

Jordi de Ruijsscher heeft aan de HZ de opleiding Delta Management gevolgd. Hij volgde stages bij Provincie Zeeland en Zeeland Seaports (nu North Sea Ports). In mei van 2020 startte hij bij Sagro Milieu Advies Zeeland in ‘s-Heerenhoek.

“Mijn functie is ‘medewerker afdeling ruimte’. Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk: civieltechnisch tekenen (in zowel 2D als 3D), bepalen van volumes in depots a.d.h.v. drone en GPS metingen, landmetingen uitzetten en inmeten en het beheren van puin certificaat BRL2506 (controles).”

“Daarnaast ben ik ook drone piloot. Hier heb ik een cursus voor mogen volgen waardoor we ook gecertificeerd zijn om dronevluchten uit te voeren in gebieden waar restricties gelden, zoals in havengebieden.”

“Pluspunt is zeker de afwisseling tussen binnen en buiten werken.” Jordi

Volle werkdagen vol afwisseling
“Ik start veelal rond 07:45 uur. Het verloop van een werkdag is erg verschillend. Vliegen met de drone kan bijvoorbeeld enkel in ‘goed weer’. Verder werk ik veel met 3D survey, dit programma maakt digitale 3D modellen waaronder orthogonale beelden of een puntenwolk. Zo’n puntenwolk gebruik ik voor het bereken van volumes in een depot.”

“Daarnaast zijn we met afdeling Ruimte bezig met de ‘visualisatie’ van op maat gemaakt beeldmateriaal afkomstig van de drone. Doormiddel van specifieke ontwerpprogramma’s wordt er een sfeerimpressie gecreëerd.”

Pluspunt
“Pluspunt is zeker de afwisseling tussen binnen en buiten werken.”

Waarom werken bij Sagro Milieu Advies Zeeland
“Je werkt samen in een leuk en gezellig team. Daarnaast is het werk heel divers. Je krijgt veel ruimte om je werkzaamheden te plannen en uit te voeren, wat werken heel aangenaam maakt!”